GOL-OSLO-LONDON-HONG KONG-MELBOURNE- BRISBANE-GOLD COAST


Natt til mandag 19. juni startet jeg den nesten femti timers lange reisen til den andre siden av jordkloden, hvor jeg skal på på skole de neste fire månedene. Cirka 15 500 km hjemmefra, befinner jeg meg nå på østkysten av Australia, nærmere bestemt i Gold Coast. 

Jeg sov nesten hele veien fra Gol til Oslo, og da jeg våknet på parkeringsplassen på Gardermoen sa Wenche til meg: "Nå har du gjort unna den farligste delen av turen. Mor di kjører som en gal!". Vi spiste en lang og god frokost før jeg var nødt til å gå til gaten. På flyet ble jeg servert frokost nummer to, et rundstykke med smøreost m/røkelaks. Det falt ikke helt i smak, så jeg drakk jusen min og lente hodet mot vinduet. To timer senere landet jeg i Heathrow, London. Her hadde jeg tid til å kjøpe meg litt mat og drikke og titte i alle de spennende butikkene! Fra Heathrow gikk flyet videre til Hong Kong. I køen inn i flyet kom en flyvertinne gående mot oss, og hun spurte etter en "Miss Ro". Akkurat i det hun gikk forbi meg, kom jeg på at det kanskje kunne være meg.. så jeg sa at jeg tror det kanskje er meg. Det var det, og hun tok meg til sides. Hun sa de hadde måtte bytte noen plasser, og at jeg hadde blitt oppgradert! Chill!! Setene på Premium var mye mer behagelige, bedre plass, bedre mat, bedre tepper, hodetelefoner, alt var mye bedre. Og champagne før takeoff!  

I Hong Kong hadde vi en liten mellomlanding for fylle drivstoff og rengjøre flyet. Da flyet gikk videre til Melbourne var det tilbake på økonomiklasse for min del. Heldigvis fikk jeg vindusplass :) I Melbourne la jeg meg inn på et motell, det var deilig og kunne ta seg en dusj og legge seg i en seng. Etter moem timers søvn, tidlig neste morgen, gikk flyet fra Melbourne til Brisbane. Her ble jeg hentet av skolen, og kjørt til mitt nye hjem ved Griffith University Village som ligger på campus, kun fem minutters gange fra skolen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits