WEEKEND UPDATE

Fredag
Etter å ha sittet på rommet mitt og hørt de andre vorse i to timer, fant jeg ut at det ikke gikk an å sitte og late som jeg gjorde lekser lenger. Det er å lureseg selv! Så, 15 minutter før taxien dro kastet jeg på meg et par høy heler og joynet tyskerene og Zach på Toonie Tour, eller Pub Crawl. Bar-til-Bar runde på godt norsk, eller Nattklubb-til-Nattklubb runde i følge meg selv. Det ble ett lite glass Goon (billig, australsk vin (som man vistnok skal få vondt i hodet av om man drikker for mye av)) før vi dro ut. Første stopp var Billy's Beach House, deretter gikk turen til Beer Garden, Sin City og til sist Shooters. Etter Beer Garden mistet vi Zach, som vistnok hadde måtte dra hjem fordi han var for full.. Litt over midnatt dro vi hjem etter en kjempehyggelig kveld! Av en eller annen grunn blir de gangene man ikke planlegger å dra ut, noen av de beste :) Lånte dette bildet av Katha.. alle roomis'ene bortsett fra JP. 


Lørdag
Lørdag slappet jeg av ved pool'en, leste en bok, gjorde litt lekser og slappet av enda litt mer. Jo, også gikk jeg på butikken for å handle, samtidig som jeg tok noen bilder...

Søndag
Leksedag. Innlevering i Exercise and SportsNutrition, skjønner ikke hvorfor jeg alltid blir sittende med den på søndag! Men det som er skummelt å tenke på, er at om to uker er det eksamen!!! 


- Hugs & kisses! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits