KVELDSTUR MED BATMAN

 

Etter en lang og hyggelig samtale med mamma gleder jeg meg som et lite barn på juleaften til pakken med Makrell i Tomat kommer! Fish Oil - kapslene kan kanskje dekke omega-3 behovet mitt, men ikke behovet for fisk og makrell i tomat. Det har gått fem uker uten, og jeg begynner å få abstinenser tror jeg. Det var like før jeg opprettet OMTE, Organisasjonen for Makrell i Tomat Elskere, og organiserte en liten innsamlingsaksjon for trengende. Dersom det er noen som har veldig lyst til å donere en boks eller to, er det bare å ta kontakt. Kanskje jeg kan lokke med et postkort til alle som sender en boks? :)

Men nok om makrellos. Jeg går fremdeles og venter på at det skal bli varmere. Snart er august over, og med september kommer våren. Det er rart og tenke på at det går mot høst hjemme i Norge. Det får meg nesten til å savne de sene, mørke kveldene med et tykt og godt teppe, og en deilig kopp varm te. Kanskje var det dette som lokket meg ut i kveldsmørket for en liten gåtur. Mens jeg gikk og tenkte på sene høstkvelder og høstkos, merket jeg at jeg ikke var alene. Svisj-svisj - lyden fikk med til å stoppe, og jeg tittet opp mot den lille skogen ved siden av stien jeg gikk på. Og der så jeg han - Batman! Neida, jeg skal ikke lyve, det var ikke han. Bare noen flaggermus. Gigantiske flaggermus! Ikke sånn som de "søte" små vi har hjemme i Norge, disse var store. Det var nesten litt skummelt å ha de sirklende over hodet.. Jeg prøvde forresten å ta noen bilder ned mot Surfers Paradise, men som bildet viser ble det ikke heelt vellykket. 

Ellers har det vært en rolig helg. Med kun en uke igjen til eksamen har det vært litt lekser å gjøre. Skal bli deilig med en ferie etter de tre eksamenene. Er snart ferdig med reiseplanleggingen nå, bare jeg klarer å bestemme meg for hva jeg skal gjøre de siste dagene. Er så utrolig mye som frister! Vurderer å ta dykkelappen ved Great Barrier Reef, men frister veldig med en tur til Fiji også. Så vinglepetter må bare få bestemt seg! 

 

Håper dere har hatt en bra helg, god natt alle sammen! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits