LAST DAY OF WINTER


Vinteren er straks over og i morgen, eller faktisk om bare en time, er det første vårdag! Jeg merker at det ikke er like kaldt om morgenene og kveldene lengre, og når man går forbi busker og trær lukter det deilig! Etter å ha hørt om noen trær som får lilla blomster, gleder jeg meg til å se det spire og blomstre utover våren. 

I går hadde jeg planer om å ta en liten lur i solen før jeg skulle tilbake på skolen, men siden solen forsvant tukket jeg meg til forran varmeovnen istedet. På kvelden gikk JP og jeg på Mexican Monday i Villagen for å spise taco. Har hatt lyst på taco et par lørdagskvelder, men må innrømme at jeg ble litt skuffet over tacoen de serverte.  De reklamerte med at den skulle være bedre enn Taco Bell's.. Enten må Taco Bell være crap, eller så lyver de, for den smakte på langt  nær ikke like godt som hjemme! Tortillalefsene var kalde, og annerledes. Annerledes på en ikke-god måte.. Kjøttet var litt brent, og fyllet man kunne velge mellom var som følger: ost, salsa, salat og tomat. Ikke stort. 

Før vi forlot vårt kjære krypinn, hadde JP mikset sammen en kakemiks, og mens vi ventet på at kaken skulle steke, i mikrobølgeovnen (!), fyrte JP opp Houkah'en, og vi ble sittende ute i kveldsmørket og sutte på vannpipen med jordbærsmak. Da vi kom inn igjen spiste vi marmorkake med sjokoladeglasur, og så på X-Factor med jentene. En trivelig kveld.

I dag dro Zach og jeg til Surfers etter skolen, hadde noen ting og gjøre, og etterpå loket vi bare rundt. Gikk blant annet innom Cotten On, en klesbutikk Zach har fått jobb i, vindusshoppet hos Gucci, Louis Vuitton, Prada og Hermes. Hos UGG Australia fant jeg noen sko jeg tror jeg skal kjøpe meg for vinteren! De var awsomme! Så noen i lyse, mintgrønne, og ta tenkte jeg på deg, Anja :) (Om du leser :p ).

Før vi dro hjem kjøpte vi en kaffe på Starbucks, måtte smake om den var så god som alle skal ha det til, og det var den!! Så tuslet vi en tur på stranden i Surfers Paradise, mens vi drakk kaffe. Det var begynt å bli mørkt, og byen, med de høye skyskraperene, speilet seg i den våte sanden. Beautiful with a big B. Glemte å ta med meg kamera, så har desverre ikke noe bilde å vise dere..

Nattinatt, og ha en fin uke hjemme i Norge! :)


Én kommentar

anjacatrine

31.aug.2010 kl.22:17

åå! mintgrønn <3

kjempe fin blogg, Ingvild! :D

Skriv en ny kommentar

hits