H IS FOR HOLIDAYDa er jeg ferdig med mine tre Midterm Exam's og er superklar for litt ferie! Den siste eksamen hadde jeg på lørdag, og på søndag hadde jeg en innlevering og skrive, så har ikke hatt den store helgefølelsen. Den første eksamen har jeg forresten alt fått tilbake. Til tross for at den ikke gikk sånn kjempebra, ligger jeg litt over gjennomsnittet i klassen, så er fornøyd med det :) Den siste eksamen var Mulitiple Choise (avkryssning), og gikk ganske dårlig siden det var litt vanskelig og forstå hva de spurte om og fordi svarene var veldig like.

Lørdag kveld "feiret" jeg at eksamen var over med en flaske vin, planen var å reise til Broadbeach, men på grunn av litt drama mellom de tyske jentene ble det ingen tur ut. Istedet tok jeg og Zach en liten tur til Surfers Paradise for å se på nattelivet...

Ellers er Spring Break rett rundt hjørnet. Jeg tjuvstarter ferien og drar allerede nå på torsdag, det vil si at jeg kun har i morgen å pakke og forberede meg på! Akkurat nå sitter jeg på skolen og har forelesing, men alt jeg har i hodet er hva jeg må fikse før jeg drar... Nummer én på listen er å dra til legen og få godkjennelse på at jeg kan dykke, også har jeg en innlevring jeg må gjøre ferdig! Gleder meg til et lite avbrekk fra skolen, og til nye opplevelser! For de som er nysgjerrige, poster jeg reiseruten min litt senere i kveld.

Ha en finfin dag alle sammen! :)

 

 

Én kommentar

tante Reidun

14.sep.2010 kl.10:34

Ha ein super ferie Ingvild!!!

Skriv en ny kommentar

hits